Adres
Heereweg 10, 2161 AG Lisse

Telefoon
0252 433030

E-mail
info@nachtegaal.nl
facebook hotel restaurant event centre casino nachtegaal lisse   twitter hotel restaurant event centre casino nachtegaal lisse     

1e Paasdag Aanvang: 12:00 uur, Ontvangst vanaf 11:30 uur

Wat is er dan fijner om deze zorgen heerlijk uit handen te geven?
Vaak door de drukte van het regelen zit u ook tijdens het Paasontbijt, -brunch of –diner niet geheel rustig.
Gezellig met uw gezin en/of familie genieten van een diversiteit aan koude en warme gerechten.
Voor de kleinsten hebben we een speciaal kinderbuffet.

Schuif ook gezellig aan bij de Paasbrunch van restaurant De Nachtegaal !
Kinderen 0 t/m 4 jaar: Gratis, Kinderen 5 t/m 12 jaar: €17,75, Volwassenen: €35,50

Ontvangst met prosecco

Voorgerechten vis / vlees
Gerookte zalm met kwarteleitjes en mierikswortel-crème
Luxe krabsalade met garnalen in Hollandse kropsla
Haring met gesnipperde ui en roggebrood
Carpaccio met "Old Amsterdam", rucola-sla en pijnboompitjes
Filet americain met ei en ui
Gevulde eieren met kerrie en peterselie
Wrap gevuld met roomkaas, gerookte kip en tomatentapenade
Gerookte forel op frisse bladsla en verse kruiden
Luxe Italiaanse en Spaanse gedroogde hammen (serrano/lardo/proscuitto) geserveerd met meloen

Salades
Pastasalade met sud'n'sol tomaatjes, feta-kaassalade met olijven, farmersalade,
tonijnsalade met boontjes en balsamico azijn, eiersalade met verse bieslook en ui,
kip-kerriesalade met sinaasappel, komkommer-yoghurtsalade, Russisch ei en boeren-aardappelsalade met bacon

Kaas
Kaasplank met diverse luxe streekgebonden kazen van boerderijwinkel "Elsbroekerwei",
kletsenbrood, note n en marmelades

Brood
Paasstollen, Deense broodjes, kaiserbroodjes, croissantjes, stokbroden,
kruidenboter, roomboter en fleur de sel boter

Soep
Voorjaars tomaten-minestrone soep met vermicelli en voorjaarsgroenten

Hoofdgerechten
Roerei met uitgebakken spek, calamaris met knoflook saus, rib roast van Hollands kruidenvarken
op lage temperatuur gegaard, gebakken ossenhaasspiesjes in teriyaki saus, kleine gehaktballetjes
met ketjap, kipsate met pindasaus en gebakken uitjes, geflambeerde peppersteaks in een saus van groene
pepertjes, lauwwarme beenham met honing uit de oven aangesneden door onze koks

Bijgerechten
Pommes gratin, witte rijst, voorjaarsgroentenmix

Dessert
Diverse luxe taarten gegarneerd met paaseitjes, kersenbavaroise, brandende ijstaart "Vesuvius"
met een lavastroom van rood fruit, macarons, petit fours, fruitsalade en slagroom

Vegetarisch
Voor de vegetariers en/of gasten met een allergenen dieet serveren we het voor- en hoofdgerecht uit
(Alleen bij aanmelding van uw reservering vooraf)

Voor de kleine gasten
Patat, kroketten, frikadellen, kaassoufflés, appelmoes, ketchup en mayonaise
en met de aller jongsten gaan we Paaseieren zoeken


Muzikale omlijsting vangt aan om 12:00 uur


2e Paasdag Aanvang: 12:00 uur, Ontvangst vanaf 11:30 uur
Schuif ook gezellig aan bij de Paas High-Tea van restaurant De Nachtegaal ! 
Kinderen 0 t/m 4 jaar: Gratis, Kinderen 5 t/m 12 jaar: €15,00, Volwassenen: €26,50

Ontvangst met een Paascocktail

Gele cup-cakes, paaseitjes en gesuikerde bloemetjes
Brownies met geel fruit
Bananenéclairs
Mini vruchtentaartjes
Diverse bonbons en roomboterkoekjes

Luxe sandwiches belegd met:
eiersalade met kerrie en crème fraîche
licht gerookte zalm met komkommer
Rauwe ham met tapenade en tomaat

Gevulde eieren met bieslook
Warme Engelse scones met marmelades en room

Kippenbouillon met tuinkruiden

Vleeskroketje, mini loempia, quiche Lorraine

Huisgemaakt flensje met sinaasappelsaus, warme suikerwafel, vanille ijs en slagroom


Vegetarisch
Wij kunnen voor de vegetariers en/of gasten met een allergenen dieet apart gerechten serveren
Alleen bij reservering vooraf

Paas reserveringsformulier
U ontvangt een reserveringsbevestiging per e-mail.
Wij zenden een kopie van bovenstaande naar uw e-mailadres